De Krekel Bekijk groter

De Krekel

Nieuw product

Het zijn bescheiden maar lieflijke verhaaltjes. Dialoog komt er ook dit keer niet aan te pas, muziek uiteraard wel. De zachtaardigheid en rust zijn een verademing. Aanbevolen vanaf 3 jaar.

PRIJS INCLUSIEF VERZENDING! (binnen België)

Meer details

5,00 € Inclusief belasting

Meer informatie

De Krekel is een vriendelijke, kleine karakter ontworpen door Zdenek Miler, het best bekend als de auteur van het Molletje. Eind jaren 1970 tekende hij enkele korte verhaaltjes rond de Krekel. Het is een bijzonder muzikaal diertje want hij neemt overal een viool mee naartoe. Dat is maar goed ook. Met muziek kan hij de spin vermurwen in wier web hij vastzit of de kleine dieren van het bos in slaap wiegen – tot er een kever opduikt die met zijn grote tuba iedereen wakker blaast. Wanneer twee dikke bladluizen met hun zaag een ravage aanrichten in het bos, roept de Krekel de hulp in van een bij. Een andere keer botst hij op een egel die in zijn rokerige automobiel een peer vervoert.

Net als bij Het Molletje vertedert de animatiestijl kleuters én hun ouders. De tekeningen zijn gestileerd, naïef en loepzuiver. Hoewel er niet echt veel beweging is, sprankelen de scènes.

Meer info, de trailer en foto's vind je op professionals.jeugdfilm.be/nl/film/de-krekel.

30 andere producten in dezelfde categorie: