Manneke Maan Bekijk groter

Manneke Maan

Nieuw product

MANNEKE MAAN is een animatiefilm zoals je er zelden één te zien krijgt. Een oprecht "schoon" verhaal vol wijsheid en poëzie, naar een boek van Tomi Ungerer. Aanbevolen vanaf 5 jaar.

PRIJS INCLUSIEF VERZENDING! (binnen België)

Meer details

5,00 € Inclusief belasting

Meer informatie

's Nachts kijkt Manneke Maan verlangend naar de wereld. Hij zou er zo graag eens op bezoek gaan. Op een dag grijpt hij zich vast aan de staart van een komeet en landt op aarde, in een bos met wel duizend kleuren. Hij kijkt zich de ogen uit: wat een wonderlijk mooie planeet! Op aarde is er een president die alles veroverd heeft wat er te veroveren valt. Hij heeft nog maar één uitdaging: de maan! De president komt de bezoeker uit de ruimte op het spoor en Manneke Maan moet vluchten. Intussen worden de kinderen ongerust: er is niemand meer die 's nachts over hen waakt. Waar is Manneke Maan heen?

Beelden zo mooi dat je ze wilt inlijsten en nooit meer vergeten. De stem van Louis Armstrong vol jazzy weemoed. MANNEKE MAAN is een animatiefilm zoals je er zelden één te zien krijgt. Een oprecht "schoon" verhaal vol wijsheid en poëzie, naar een boek van Tomi Ungerer (DE DRIE ROVERS).

Meer info, de trailer en foto's vind je op professionals.jeugdfilm.be/nl/film/manneke-maan.

30 andere producten in dezelfde categorie: